Câteva cuvinte despre noi — Verdant Iași, Pastaria Urban Fresh!

Facilităm experiențe interumane prin produse sănătoase, gătite după rețete tradițional italienești, gata coapte sau gata pentru cuptor, ambalate cu grijă pentru planetă.

Verdant este o afacere de familie începută în Iași, cu un accent puternic pe bunăstare și relația cu planeta.

Abordarea noastră holistică implică atenție către toate aspectele unei vieți echilibrate. De aceea prin produsele și serviciile noastre ne propunem să îmbunătățim bunăstarea oamenilor. Este o călătorie zilnică din interior (suflet) către exterior (produs) și înapoi în interior, prin stomacul clientului și al celor dragi.🌞

verdant-semantic

Verdant inseamna timp de calitate alaturi de familie si de cei dragi.Produsele noastre sunt sunt pregatite calitativ si santos pentru persoanele ocupate sau persoanele care doresc sa se bucure de o masa sanatoasa gatita rapod in propria buctarie.Pe scurt Take and Bake,produse gata gatite sau gata de pus in cuptor,la alegerea clientului.

Facilităm experiențe interumane prin produse sănătoase după rețete tradițional italienești

gata de băgat în cuptor, ambalate cu grijă pentru planetă. Verdant este o afacere de familie care incepe  în Iași, cu un accent puternic pe bunăstare și relația cu planeta. Abordarea noastră holistică implică atenție către toate aspectele unei vieți echilibrate.

Infiintam un laborator de productie alimentara ,patiserie artizanala,cu un portofoliu de produse italiene(de tip tarte sarate&dulci,lasagna&cannelloni ),produse realizate de la zero cu utilizare de materie prima premium ,bio,gatite Sanatos si Responsabil.

Punctele noastre forte :

  • produsele noastre- retetar utilizat timp de 20 de ani in Italia in restaurante si tratorii -.-

ingrediente atent selectionate,precum legume bio si proaspete de la producatori locali, faina bio, ciocolata proteica fara zahar ,dulceata fara zahar  ,aluat artizanal,ambalaje certificate ca biodegradabile şi compostabile.

Un alt punct forte si chiar un diferentiator important este acela ca produsele vor fi de tipul:

1.Take and Bake (pregatite doar gata de pus in cuptor)  

2. Gătite proaspat si congelate la abatitor pentru conservarea produsului proaspat si optiunea de a-l gati atunci cand vrei sa salvezi cina sau ai musafiri de ultima ora sau vrei un aperitiv nutritiv si consistent pentru copii  3.Deja coapte si gata doar de servit.Verdant înseamnă mai mult timp de calitate cu cei dragi,fara compromisuri la sanatate. Acesta este un alt punct forte pe care dorim sa il oferim clientilor nostri : timp liber cu cei dragi.Produsele noastre sunt făcute preparate  Sănătos Responsabil pentru persoane ocupate care vor să se bucure de o masă hrănitoare și sănătoasă gătită rapid în propria casă.

VALORILE VERDANT:SĂNĂTATE produse proaspete zilnic, cu ingrediente premium, fără zahăr, OMG,

conservanți, amelioratori sau stabilizatori .CONECTIVITATE UMANĂ timp cu cei dragi prin preparate gata de băgat în cuptor. SUSTENABILITATE folosim doar ambalaje biodegradabile certificate pentru ca generațiile

prezente și viitoare să se poată bucura de planetă

Cateva tendinte din piata : pandemia i-a determinat pe români să acorde o mai mare atenție provenienței ingredientelor pe care le consumă. Astfel, 35% dintre cumpărători aleg produsele românești, iar 22% caută producătorii locali.  tot mai mulți consumatori se orientează mai degrabă spre produsele proaspete, ,,ca la mama acasă”, pe care le pot alege dintr-o vitrină, fie ea și virtuală (sursa: studiu Foodwise Marketing)

  • Ambalajele BIO, viitorul în panificaţie, patiserie, cofetărie

Explozie pe piața pastelor făinoase ,artalaba.ro ,o piață în plină creștere cu un avans de peste 21% ca valoare față de 2022  și de aproape 15% ca volum  (sursa :artaalba.ro)

Sustainable nutrition - alimente care țin cont de sănătatea oamenilor, a planetei și a societății (sursa: Kerry Health an Nutrition Instutute)

Consumer Lifestyle Trends,Kerry Health an Nutrition Instiutute:  „vreau sa manac,sa beau si sa traiesc astfel incat sa optimizez toate functiile organismului meu si sa ma simt mai mult decat bine astazi si maine” (sursa: Kerry Health an Nutrition Instutute)

 

Companie

SC VARARU URBAN ARTISANS SRL
46919208
J22/3743/2022
str. Regina Maria 53C jud. Iași

Contact

Tel. +40757071719
Whatsapp
hello@verdantpastaria.ro

Urmărește-ne ↓

anpc
Payment-methods
gf-final-logo-color